Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Παρεμβάσεις ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα

Την Παρασκευή 28/5 και το Σάββατο 29/5 η οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ(μ-λ) έκανε παρεμβάσεις με αφίσα και προκήρυξη στη Νέα Ιωνία και στην λαϊκή αγορά του Βόλου (Γ. Δήμου) ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Η μαζική επαφή με τον κόσμο της δουλειάς αλλά και της ανεργίας – ο Βόλος είναι από τις πόλεις με το μεγαλύτερο ποσοστό – αναδεικνύει και όλα τα προβλήματα που υπάρχουν από την μία πλευρά ενώ από την άλλη αποκαλύπτεται και ο καταστροφικός ρόλος των κυβερνητικών – εργοδοτικών εργατοπατέρων της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) που έχουν καταδικάσει τους εργαζόμενους στην ακινησία. Καθώς στον Βόλο έχει να πραγματοποιηθεί εργατική κινητοποίηση με κάλεσμα από μεριάς ΕΚ πάνω από δύο χρόνια (!!!) ενώ τα προβλήματα των εργαζόμενων μεγαλώνουν και οξύνονται. Ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας όπου τα δεκάδες κρούσματα στους εργοστασιακούς χώρους και η αδιαφορία των εργοδοτών να προφυλάξουν την υγεία και την ζωή των εργαζόμενων μπροστά στην κερδοφορία τους  φανερώνει την ένταση της ολομέτωπης επίθεσης.

Το ΚΚΕ(μ-λ) θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες τις παρεμβάσεις του στην πόλη ενόψει  της απεργίας στις 3 Ιούνη που έχει προκηρύξει μόνο η ΑΔΕΔΥ με προσπάθεια να υπάρξει απεργιακή συγκέντρωση και πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου