Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση της ΚΟ Βόλου του ΚΚΕ(μ-λ) για τη σημερινή μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση

  

Ανακοίνωση της ΚΟ Βόλου του ΚΚΕ(μ-λ)
για τη σημερινή μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση

Χαιρετίζουμε του χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν μαζικά και μαχητικά το κέντρο του Βόλου σε μια μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση!

Τα κροκοδείλια δάκρια των πολιτικών εκφραστών του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, η παραίτηση του υπουργού Μεταφορών αλλά και το δήθεν συγγνώμη του Πρωθυπουργού, δεν έπεισαν τον λαό.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές κατήγγειλαν το μαζικό έγκλημα της δολοφονικής πολιτικής του συστήματος και των κυβερνήσεών του στα Τέμπη, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Για να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη!

Η λαϊκή οργή που εκφράστηκε και στη σημερινή μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση στο Βόλο αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, να μη σταματήσει εδώ.

Κόντρα στις απόψεις που θέλουν να εκτονώσουν την οργή του λαού και της νεολαίας. Κόντρα στις εκλογικές αυταπάτες και τους φιλόδοξους διαχειριστές της ίδιας δολοφονικής πολιτικής. Κόντρα στην τρομοκρατία και την καταστολή. Να οργανώσουμε την πάλη μας!

Η οργή να γίνει μαζικός, οργανωμένος και ανυποχώρητος αγώνας. Για να αντισταθούμε μαζικά στη δολοφονική πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ιμπεριαλιστών και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Για να  μπορεί να δικαιωθεί η οργή μας, να φέρει νίκες και κατακτήσεις για το λαό και τη νεολαία!
 
ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ:

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ, ΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ
 

Βόλος, 8/3/2023
 
Κομματική Οργάνωση Βόλου του





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου