Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΒΟΛΟΣ | Ανταπόκριση από την πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού με ιδιαίτερη συμμετοχή της νεολαίας. Με κεντρικό σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» η πορεία κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Βόλου με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά. Στην πορεία καλούσαν αριστερές οργανώσεις μετά από  εκδήλωση – συζήτηση την προηγούμενη Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο.

Συμμετείχαν με πανό ο φοιτητικός σύλλογος Χωροταξίας, το ΣΕΚ, το ΞΕΚΙΝΗΜΑ, το ΜΛ-ΚΚΕ, η ΛΑΕ, η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας, η Αντιιμπεριαλιστική Συνέλευση Βόλου, οι Αγωνιστικές Κινήσεις και το ΚΚΕ(μ-λ).

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοινώσεις στα τοπικά μμε και με πανό στην πόλη και το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τόσο το ΚΚΕ (μ-λ) όσο και οι Αγωνιστικές Κινήσεις κάλεσαν εργαζόμενους και νεολαία να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση και την πορεία καταδικάζοντας τους σιωνιστές δολοφόνους και του ιμπεριαλιστές πάτρωνές τους, την κυβέρνηση της ΝΔ που παρέχει στήριξη και βοήθεια στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Σήμερα είναι αναγκαίο να αναπτυχθεί σε ακόμα πιο μαζική κλίμακα η αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης που περικυκλωμένος στην Γάζα και την Δυτική Όχθη δίνει έναν κρίσιμο αγώνα για την Λευτεριά, την Ανεξαρτησία του αλλά και για την ίδια του την υπόσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου