Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Οι ναζιστικές δηλώσεις και πρακτικές των φονιάδων του Ισραήλ και η στήριξη της «πολιτισμένης» Δύσης

Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ, αυτού του κράτους δολοφόνου και τρομοκράτη, YoavGallant, δήλωσε: «Διέταξα μια πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας. Δεν θα υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν θα υπάρχει τροφή, ούτε καύσιμα, όλα είναι κλειστά. Πολεμάμε τα ανθρώπινα ζώα και ενεργούμε ανάλογα .» (οι τονισμοί δικοί μας)

Πρόκειται για δηλώσεις και πρακτικές αντίστοιχες των αξιωματούχων των ΝΑΖΙ δολοφόνων που χαρακτήριζαν «υπάνθρωπους» τους Εβραίους (όπως και τους Σλάβους) και τους … «αντιμετώπιζαν ανάλογα». Θα τρίζουν τα κόκκαλα των δολοφονημένων Εβραίων των ναζιστικών στρατοπέδων του θανάτου, που οι αξιωματούχοι του Ισραήλ, μοιάζουν κάθε μέρα εδώ και 75 χρόνια, ολοένα και περισσότερο με τα αποτρόπαια πρόσωπα των δημίων τους.

Τώρα οι ισραηλινοί φονιάδες, βομβαρδίζουν ανηλεώς την Λωρίδα της Γάζας, την φυλακή 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων! Βομβαρδίζουν με ιδιαίτερο ζήλο τους καταυλισμούς προσφύγων που υπάρχουν στην περιοχή, προσφύγων που δημιούργησε το Ισραήλ στα διάβα δεκαετιών, με την πλήρη καταστροφή των χωριών τους, τους εποικισμούς, τα πογκρόμ, τις καθημερινές δολοφονίες και εξευτελισμούς. Μετατρέπουν ολόκληρες συνοικίες των πόλεων της Λωρίδας της Γάζας, σε σωρούς ερειπίων και ανθρώπινης σάρκας. Φαίνεται πως ζήλεψαν το «κατόρθωμα» των ΝΑΖΙ που κατέστρεψαν το 85% της Βαρσοβίας.

Οι φονιάδες του φασιστικού κράτους τους Ισραήλ, και όσοι το προστατεύουν και το ενισχύουν, οι ακόμα μεγαλύτεροι φονιάδες των λαών, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές που το φύτεψαν στην περιοχή, η δολοφονική συμμαχία του ΝΑΤΟ, και από κοντά η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ντόπιοι υποτακτικοί τους στη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν για όλα τους τα εγκλήματα! Θα φροντίσει γι’ αυτό η πάλη των λαών!



Υ.Γ. Τα λεγόμενα Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα μας, έχοντας πάρει άμεσες εντολές από την γνωστή πρεσβεία και την άρχουσα τάξη δια μέσω της κυβέρνησης, με τις πλάτες όλης της αστικής «αντιπολίτευσης» και των φασιστικών και ακροδεξιών κομμάτων, κάνουν πως δεν ξέρουν, πως δεν ακούν, πως δεν βλέπουν. Αντίθετα έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου για το ποιο είναι πιο γλοιώδες, πιο λέει τα μεγαλύτερα ψέματα, πιο είναι πιο φιλοσιωνιστικό, πιο φιλοϊμπεριαλιστικό. Αποδεικνύονται έτσι «βασιλικότεροι του βασιλέως». Κάποτε αυτή η στάση τους θα μνημονεύεται σαν την απόλυτη στιγμή κυνισμού και κατάντιας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν περιμέναμε και τίποτε καλύτερο από τα πληρωμένα φερέφωνα ενός βάρβαρου και ταυτόχρονα σάπιου συστήματος.

Τ.Σ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου