Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γιατί αυτή η προσπάθεια ;


Ξεκινάει μιά νέα προσπάθεια στην "μπλογκόσφαιρα" του Βόλου και της Μαγνησίας με όλες τις  οδύνες μίας αυτοδίδακτης τεχνικής κατάρτισης.
Αλλά ποιός δίνει σημασία στους όποιους τεχνικούς ερασιτεχνισμούς ; Σημασία πάντα έχει η ουσία , το περιεχόμενο και όχι η μορφή.  Αυτή θα γίνεται τόσο "ευπαρουσίαστη" όσο θα ανταποκρίνεται στο στόχο αυτής της προσπάθειας να προωθήσει την υπόθεση της εργατικής-λαϊκής πάλης.
Να ενημερώνει για τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού.
Να ανοίγει την ιδεολογική - πολιτική συζήτηση και την διαπάλη των ιδεών.
Να συμβάλλει στην αριστερή πολιτική συγκρότηση για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην σύγκρουση του λαού με τις αστικές κυβερνήσεις, το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, τους ιμπεριαλιστές.

Για να δυναμώσει μέσα στο λαό το πολιτικό ρεύμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της επίθεσης από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ σαν το μοναδικό "σχέδιο " που σήμερα μπορεί να δώσει διέξοδο στο κίνημα, σε αντίθεση με εκλογικές και κοινοβουλευτικές αυταπάτες, σε αντίθεση με "ταξικές αερογέφυρες" που θέλουν να αποφύγουν το πραγματικό πεδίο αντιπαράθεσης με τον ταξικό αντίπαλο.

Έτσι ξεκινάμε σήμερα 7 Νοέμβρη, την μέρα που τα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ, δέκα μέρες πρίν από την 40η επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη 1973 και για να μην ... ξεχνιόμαστε ανήμερα της 96ης επετείου του Κόκκινου Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου