Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ!

Μας καλούν πάλι σε εκλογές. Αυτοί, οι δήμιοι του λαού και της νεολαίας, τάχα μας θυμούνται, γιατί υπολογίζουν την άποψή μας. Μία στις 25 Γενάρη, που θα “σκίζανε” τα μνημόνια και ύστερα υπογράψανε νέα, μία στις 5 Ιουλίου με το δημοψήφισμα που θα “λέγαμε” το μεγάλο ΟΧΙ στον Γιούνκερ και αυτό το όχι έγινε νέο ξεπούλημα της χώρας και του λαού. Τρίτη φορά για φέτος, γιατί όμως; Για να αναδειχθεί ο συνεχιστής της επίθεσης και αυτός που θα εφαρμόσει τα μνημόνια.

“Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε” πρέπει να φωνάξει η νεολαία! Δε θα πάρουμε άλλους “σωτήρες”, δε θα αναθέσουμε σε κανέναν το μέλλον μας.


Πρέπει όμως την αγανάκτηση που έχουμε, να την κάνουμε αγωνιστική ορμή. Να μην περιοριστούμε στα λόγια και στο σιχτίρισμα απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του. Έτσι και η ψήφος στις 20 Γενάρη, πρέπει να είναι η άρνηση για αυτό που συντελείται σε βάρος της νεολαίας. Πρέπει να γίνει φωνή Αντίστασης και Αγώνα!

Σαν νεολαίοι, οφείλουμε να πάμε κόντρα στις προτάσεις περί αποχής, στο σκηνικό της αποπολιτικοποίησής, του αποπροσανατολισμού, στο κλίμα του “χαβαλέ” που δημιουργείται γύρω από διάφορα κόμματα αναχώματα του συστήματος. Από όλα αυτά μόνο χαμένοι μπορούμε να βγούμε.

Ο τρόπος που κερδίζει πάντα η νεολαία, είναι ο δρόμος που περνάει μέσα από τον αγώνα. Δε θα χρειαστεί να ανατρέξουμε πολύ πίσω, για να θυμηθούμε τη νεολαία να δίνει μάχες με το σύστημα και τις δυνάμεις καταστολής. Τα φοιτητικά του '06-'07, ο Δεκέμβρης του '08, ο νόμος Διαμαντοπούλου το 2011, αλλά και σε όσα μέτωπα ανοίξανε, η νεολαία ήταν εκεί να αγωνίζεται. Από εκεί, λοιπόν, πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα και να βγούμε ξανά μπροστάρηδες. Και ας μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, και ας μας γεμίζουν με ήττα και απογοήτευση πως οι αγώνες δεν κερδίζουν.

Η ψήφος στην Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ, αυτή την κατεύθυνση θέλει και επιδιώκει να υπηρετήσει. Η ψήφος στην Εκλογική Συνεργασία, είναι συμφωνία για ραντεβού στους δρόμους και στην πάλη απέναντι σε παλιά και νέα μνημόνια, σε “προστάτες” και σε κάθε εκφραστή αυτού του μαύρου μπλοκ του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού. Είναι δέσμευση για πάλη για την οικοδόμηση εστιών αντίστασης σε κάθε χώρο που ζει, σπουδάζει και εργάζεται η νεολαία.


Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε


Κανάκης Μιχαήλ - υποψήφιος στην εκλ. Περιφ. Λάρισας
Φοιτητής στο Οικονομικό Ιωαννίνων - μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ

Σερέτης Χρυσόστομος (Μάκης) - υποψήφιος στην εκλ. Περιφ. Μαγνησίας
                      Φοιτητής στο Μαθηματικό Σάμου - μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου