Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) σε συγκέντρωση για την δίκη 62 αγωνιστών στις 29 Νοεμβρίου

Να αθωωθούν οι 62 διωκόμενοι αγωνιστές!

Κόντρα στην τρομοκρατία που επέβαλλαν  το σύστημα της εκμετάλλευσης και η κυβέρνησή του πέρυσι για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αλλά και για της 6η Δεκέμβρη, λαός και εργαζόμενοι τόλμησαν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Απέναντί τους βρήκαν έναν πάνοπλο και πολυπληθή μηχανισμό κρατικής τρομοκρατίας, που μόνο στόχο είχε την καταστολή. Οι συγκεντρώσεις χτυπήθηκαν, αγωνιστές κυνηγήθηκαν, χτυπήθηκαν, συλληφθήκαν και έναν χρόνο μετά δέχονται κλήσεις για δίκες. Ανάμεσά τους μέλη και στελέχη του ΚΚΕ(μ-λ).

Σέρνουν σε δίκη εργαζόμενους και νεολαίους με κατηγορητήρια περί «διασποράς μολυσματικής νόσου», αυτοί που κλείνουν Νοσοκομεία. Που βγάζουν σε «αναστολή» εργαζόμενούς, που αρνούνται τις προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, που τσαλαπατάνε το δικαίωμα στην περίθαλψη και την ασφάλιση, που είναι υπεύθυνοι για την εφιαλτική τροπή που έχει πάρει η πανδημία και στη χώρα μας.

Η δίκη αυτή έχει ξεκάθαρα πολιτικό περιεχόμενο! Οι 62 αγωνιστές δικάζονται γιατί υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στη διαδήλωση, αψηφώντας τις απαγορεύσεις!

Η δίκη αυτή, αποτελεί κλιμάκωση της επίθεσης απέναντι στο δικαίωμα στην απεργία και τη διαδήλωση, στο δικαίωμα των εργαζόμενων και της νεολαίας να αγωνίζονται και να διεκδικούν τα δίκια τους!

Καλούμε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο, κάθε αγωνιστή, εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, οργανώσεις και συλλογικότητες να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους στους διωκόμενους αγωνιστές, ώστε να ξεσηκωθεί ένα πλατύ, μαζικό κύμα συμπαράστασης που ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ 62 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! – ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!

ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!

Όλοι στη Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

Σάββατο 27/11  στις 12 το μεσημέρι στον Αγ. Νικόλαο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου