Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΛΟΣ | Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) στην αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση την Τρίτη 21/2, ώρα 19:00, Πλατεία Α. Νικολάου


Όλοι στην αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση την Τρίτη 21/2,
ώρα 19:00, Πλατεία Α. Νικολάου

Καθώς συμπληρώνεται 1 χρόνος από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο ΥΠ.ΕΞ. του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, Α. Μπλίκεν, επισκέπτεται  Ελλάδα, Τουρκία. Αυτή η επίσκεψη ενός από τους ηθικούς αυτουργούς του αιματοκυλίσματος του Ουκρανικού λαού, είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον λαό της χώρας μας.

Η εμπλοκή των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην σύγκρουση έχει ήδη στοχοποιηθεί από την Ρωσία. Όσο και αν τα αστικά επιτελεία βαφτίζουν την αγορά εξοπλισμών και την άμεση τροφοδότηση του πολέμου, αναβάθμιση του ρόλου της χώρας, η πραγματικότητα είναι ότι τα σύννεφα του πολέμου συσσωρεύονται όλο και περισσότερο πάνω από την περιοχή! 

Απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο, το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα πρέπει να δυναμώσει σε κάθε χώρο που ο λαός και η νεολαία ζει, δουλεύει και σπουδάζει. Την Τρίτη 21/2, να βγούμε μαζικά στον δρόμο ενάντια στην εξάρτηση, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο! Να παλέψουμε για την αλληλεγγύη, τη φιλία και την ειρήνη των λαών!

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ! ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου