Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Σχετικά με τη σημερινή κινητοποίηση στο Βόλο

Μετά από πρωτοβουλία του ΚΚΕ(μ-λ), πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (1/11) σύσκεψη δυνάμεων της Αριστεράς, με στόχο την πραγματοποίηση αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης ενάντια στην παρουσία των Αμερικάνων και τη δημιουργία βάσεων σε Στεφανοβίκειο και Λάρισα.
Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βόλο, συμμετείχαν η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΞΕΚΙΝΗΜΑ και το ΣΕΚ.
Αν και αναντίστοιχη των απαιτήσεων, ως ΚΚΕ(μ-λ) εκτιμάμε πως η σημερινή συγκέντρωση και η μικρή διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αγορά του Βόλου, αποτελεί ένα γεγονός που έσπασε τον πάγο της υποταγής και της υποδοχής των φονιάδων στην πόλη μας. Εδώ και βδομάδες, οι απολογητές του συστήματος της εκμετάλλευσης και της εξάρτησης, στρώνουν το δρόμο προκειμένου να υποδεχθεί ο Βολιώτικος λαός τους Αμερικάνους και τις πολεμικές τους μηχανές και απέναντι σε αυτό η Αριστερά όφειλε να πάρει θέση και να αναλάβει τις ευθύνες της. Μια κινητοποίηση που τουλάχιστον για εμάς αποτελεί μια πρώτη απάντηση μιας και η παρουσία των αμερικανονατοϊκών στην περιοχή μας κάθε άλλο παρά θα πρέπει να εφησυχάζει το λαό και τη νεολαία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου