Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Για τη συγκέντρωση ενάντια στην καύση σκουπιδιών (5/6)

Με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου την Παρασκευή 5/6 ενάντια στην καύση σουπιδιών από την ΑΓΕΤ-Lafarge και την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής srf.

Την συγκέντρωση οργάνωσαν σωματεία που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ αλλά καλούσαν και συλλογικότητες ενάντια στην καύση καθώς και άλλα σωματεία εργαζομένων όπως και οργανώσεις της αριστεράς.

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετείχε με πανό και μοίρασε πλατιά την προκήρυξή του. Με πανό συμμετείχαν οι Νέοι για το περιβάλλον, η Πρωτοβουλία No Burn, το Ξεκίνημα , η Επιτρπή Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών επίσης συμμετείχαν και κάτοικοι από το χωριό των Σταγιατών που υπερασπίζονται το νερό του χωριού τους από τα σχέδια για την ιδιωτικοποίησή του.


Οι κινητοποιήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο μπορεί να μην έχουν την συμμετοχή των χιλιάδων κόσμου των προηγούμενων χρόνων αποτελούν όμως σημαντικά βήματα για δημιουργηθεί ένα παλλαϊκό μέτωπο πάλης ενάντια στην καύση σκουπιδιών.

Η επόμενη κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13/6 στις 6μμ από το Νοσοκομείο και πορεία προς το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου