Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ)

9η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ)
Με την εργατική τάξη και το λαό
για την ανεξαρτησία και το σοσιαλισμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Τετάρτη 20 Φλεβάρη,  6.30μμ,  Εργατικό Κέντρο ΒόλουΤο μέλλον του λαού μας δεν βρίσκεται ούτε στις αυταπάτες για καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, ούτε στο συμβιβασμό και την υποταγή. Βρίσκεται στη μαζική, αγωνιστική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, στην πάλη για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Στην οικοδόμηση ενός πλατιού, μαζικού Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης, κόντρα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, κόντρα στον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική θηριωδία. Στην προετοιμασία των όρων για τη συνολική αναμέτρηση με τις δυνάμεις της αντίδρασης, για την επανάσταση και το σοσιαλισμό.
Σήμερα, που το όραμα του σοσιαλισμού δυσφημίζεται ανοιχτά από δήθεν αριστερές δυνάμεις… Σήμερα, που η «Αριστερά» κυβερνάει για λογαριασμό των μεγαλοαστών… Σήμερα, που η αντικομμουνιστική προπαγάνδα επιδιώκει την πλήρη εξουδετέρωση της εργατικής τάξης και τη συσκότιση του ιστορικού δρόμου που πρέπει να βαδίσει…
Το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να συνεχίσει να συμβάλλει –και μέσα από την 9η Συνδιάσκεψή του– στην υπεράσπιση αυτού του μοναδικού και μεγαλειώδη δρόμου. Γιατί αυτοί που γράψανε την επαναστατική πορεία του προηγούμενου αιώνα, η εργατική τάξη και οι λαοί, μπορούν και πρέπει να γράψουν και την επαναστατική πορεία του σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου