Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!



Βόλος, 15/10/19

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε λίγες μέρες θα γίνει απόβαση στο Στεφανοβίκειο 40 αμερικάνικων ελικοπτέρων και 300 αμερικάνων στρατιωτικών προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνεκπαιδεύσεις με ντόπιους πεζοναύτες, χρονικής διάρκειας 7 μηνών!!

Η πρόσφατη κατάπτυστη επ’αόριστον συμφωνία για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις,  εμπεριέχει τη δημιουργία βάσης στο Στεφανοβίκειο αλλά και την επιχειρησιακή αναβάθμιση, όπως αυτήν που θα πραγματοποιηθεί στον τόπο μας. Βάση που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές επεμβάσεις και εστίες πολέμου των αμερικάνων ιμπεριαλιστών!

Η ντόπια αστική τάξη, η κυβέρνηση της ΝΔ και όλα τα αστικά κόμματα συνενούν, στηρίζουν και προωθούν το βάθεμα της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ και την εμπλοκή της χώρας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των αμερικανονατοϊκών. Ταυτόχρονα, μέσω του «αναπτυξιακού» προγράμματος της κυβέρνησης, προωθούν μια βαθιά ταξική επίθεση βάζοντας στο στόχαστρο εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, την υγεία και το περιβάλλον και ενισχύουν την προστασία τους από τον εχθρό-λαό, αντιμετωπίζοντας κάθε λαϊκή αντίδραση και αντίσταση με ακόμη σκληρότερη καταστολή.

Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία του Βόλου, να καταγγείλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την μετατροπή της περιοχής αλλά και της χώρας, σε φθηνό πεδίο βολής, ορμητήριο των φονιάδων αλλά και στόχο άλλων ιμπεριαλιστικών όπλων. Όπως επίσης και τη στήριξη στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό που έδωσε την κάλυψη και έσπρωξε την Τουρκία να εισβάλλει στη Συρία αιματοκυλόντας για ακόμη μια φορά το λαό της!

Ενάντια στην πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και της εξάρτησης, να ανοίξουμε δρόμους οργάνωσης, αντίστασης και αγώνων για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Να ενισχύσουμε την αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική πάλη για την αποτροπή του πολέμου και κόντρα στην επαναχάραξη των συνόρων. Για την οικοδόμηση Μετώπου Πάλης των Λαών ενάντια στους άδικους πολέμους, τους ιμπεριαλιστές και τους εθνικισμούς.

  • Έξω οι νατοϊκές βάσεις-ορμητήρια
  • Δε θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους
  • Έξω οι ιμπεριαλιστές και οι Τούρκοι εισβολείς από τη Συρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου