Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση-Καταγγελία για τη φυλάκιση 53χρονης καθαρίστριας για… πλαστό απολυτήριο


Καταγγέλλουμε την καταδίκη σε 10ετή φυλάκιση της 53χρονης καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό του δήμου Βόλου, γιατί πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού από 5η , σε 6η  δημοτικού! 

Αυτή είναι η δικαιοσύνη των εκμεταλλευτών! Ταξική και άγρια, απέναντι στους εργαζόμενους και τους καταπιεσμένους. Υπηρετεί την πολιτική του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτήν της επίθεσης στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Που επιβάλλει φτώχεια και εμποδίζει ακόμη και τα πιο φτωχά τμήματα του λαού να δουλέψουν, επιβάλλοντας ταξικά –και νομοθετημένα-  εμπόδια.  Που βγάζει παράνομες τις απεργίες, που αθωώνει την εργοδοσία για τα  εργατικά ατυχήματα, που νομιμοποιεί τις ομαδικές απολύσεις και τις απολύσεις εγκύων. Αυτής της πολιτικής, που οι εργατοπατέρες υπηρετούν πιστά, με αποτέλεσμα το Εργατικό Κέντρο Βόλου να μην πάρει απόφαση για παμβολιώτικη απεργία για την αποφυλάκιση της 53χρονη καθαρίστριας!

Ως Ταξική Πορεία και Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών, καλούμε την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους και το λαό, να καταγγείλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη και τη φυλάκιση της 53χρονης, και να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωσή της!
  
Η απεργία στις 28 Νοέμβρη να πάρει και τέτοιου είδους χαρακτηριστικά αγώνα. Αλληλεγγύης και απαίτησης για την απελευθέρωσή της.

Άδικη είναι η φτώχεια, η ανεργία, η πείνα και η εξαθλίωση.
Η δουλειά και η ζωή, είναι δικαιώματα και θα τα υπερασπιστούμε!


  • Άμεση αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας
  • Κάτω οι αντεργατικοί νόμοι
  • Πάλη για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή
  • Κάτω η πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης

Βόλος, 21/11/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου