Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση σε διαστρεβλώσεις


Στο μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία» αναρτήθηκε στις   17 Νοέμβρη επιστολή του Α. Αβτζή σχετικά με το ζήτημα της κινητοποίησης στο Στεφανοβίκειο γεμάτη διαστρεβλώσεις η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
  1. Η επιλογή της ανάρτησης την μέρα του Πολυτεχνείου και ενώ ετοιμαζόμαστε για κινητοποίηση είναι ακατανόητη καθώς υπονομεύει ανοιχτά την παρέμβαση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου στην συγκέντρωση και πορεία. Τόσες μέρες έχουν περάσει από την κινητοποίηση σήμερα βρήκαν ο συναγωνιστής και το μπλόγκ να κάνουν την ανάρτηση;
  2. Η συμμετοχή της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου αποφασίστηκε σε ανοιχτή συνεδρίασή της στο Εργατικό Κέντρο  Βόλου την Δευτέρα 5/11 με την συμμετοχή του συναγωνιστή ο οποίος μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις – διορθώσεις για την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε. Η δε ανακοίνωση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου αναρτήθηκε και στο μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία».
  3. Για την συμμετοχή συναγωνιστών της ΛΑ-ΑΑΣ από άλλες Θεσσαλικές πόλεις θα συνιστούσαμε στον συναγωνιστή και στο μπλόγκ περισσότερο σεβασμό στους  συναγωνιστές από Καρδίτσα , Τρίκαλα και Λάρισα που κάποιοι από αυτούς  έκαναν 200 σχεδόν χιλιόμετρα (πήγαινε – έλα ) για να συμμετέχουν στην διαδήλωση και να ενισχύσουν την παρουσία της ΛΑ-ΑΑΣ.
  4. Αντί για διαστρεβλώσεις και εύκολες κριτικές καλό θα ήταν ο συναγωνιστής και το μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία» να συμβάλλουν ουσιαστικά στην συγκρότηση και την δράση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου και να μην δηλητηριάζουν τις σχέσεις των συναγωνιστών με απαράδεκτα ψέματα.

Ανδρεάτος Γρηγόρης μέλος της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου