Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση σε διαστρεβλώσεις


Στο μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία» αναρτήθηκε στις   17 Νοέμβρη επιστολή του Α. Αβτζή σχετικά με το ζήτημα της κινητοποίησης στο Στεφανοβίκειο γεμάτη διαστρεβλώσεις η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
  1. Η επιλογή της ανάρτησης την μέρα του Πολυτεχνείου και ενώ ετοιμαζόμαστε για κινητοποίηση είναι ακατανόητη καθώς υπονομεύει ανοιχτά την παρέμβαση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου στην συγκέντρωση και πορεία. Τόσες μέρες έχουν περάσει από την κινητοποίηση σήμερα βρήκαν ο συναγωνιστής και το μπλόγκ να κάνουν την ανάρτηση;
  2. Η συμμετοχή της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου αποφασίστηκε σε ανοιχτή συνεδρίασή της στο Εργατικό Κέντρο  Βόλου την Δευτέρα 5/11 με την συμμετοχή του συναγωνιστή ο οποίος μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις – διορθώσεις για την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε. Η δε ανακοίνωση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου αναρτήθηκε και στο μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία».
  3. Για την συμμετοχή συναγωνιστών της ΛΑ-ΑΑΣ από άλλες Θεσσαλικές πόλεις θα συνιστούσαμε στον συναγωνιστή και στο μπλόγκ περισσότερο σεβασμό στους  συναγωνιστές από Καρδίτσα , Τρίκαλα και Λάρισα που κάποιοι από αυτούς  έκαναν 200 σχεδόν χιλιόμετρα (πήγαινε – έλα ) για να συμμετέχουν στην διαδήλωση και να ενισχύσουν την παρουσία της ΛΑ-ΑΑΣ.
  4. Αντί για διαστρεβλώσεις και εύκολες κριτικές καλό θα ήταν ο συναγωνιστής και το μπλόγκ «Αριστερός Δρόμος στην Μαγνησία» να συμβάλλουν ουσιαστικά στην συγκρότηση και την δράση της ΛΑ-ΑΑΣ Βόλου και να μην δηλητηριάζουν τις σχέσεις των συναγωνιστών με απαράδεκτα ψέματα.

Ανδρεάτος Γρηγόρης μέλος της ΛΑ-ΑΑΣ ΒόλουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου